2006-08-25

Kadakatäks hommikusel söögiretkel


2006-08-22

Nugis



Täiesti uskumatu, keda kõike võib ainult paari-kolme kilomeetri raadiuses kohata (kõik minu senised pildid on nimelt nii väikesel alal tehtud). Sellel pühapäeval sattusin vastamisi näiteks metsnugisega, kes mängis koos minuga mängu "kivikuju". Võttis päris pahviks küll, kui selline süütu kiskja puu otsast vastu vahtis. Kui olime minut-paar üksteist imetlenud ja kohtumise dokumenteerinud (kahjuks valgus üritust ei soosinud) ning üritasin natuke liikuda, et parem taust otsida, tegi nugis kiirelt hüppe teisele puule, sealt maha võssa ja kalpsa-kalpsa minema.

2006-08-21

Käblik



Väikesed aga väga vilkad tüübid, kes ohu korral ka väga valjult kärisevat häält teevad. Sebivad risus ja padrikus ning tulevad vahepeal piiluvad, kes seal kõnnib.

2006-08-18

Sinikael-part


2006-08-14

Ülbe sokk



Seisin keset lagedat tammi püsti. Vennik nägi mind, vahtis mitu korda otse objektiivi ja seejärel viskas pikali, hakkas ennast lakkuma ja muidu mõnusalt tundma. Tal oli turvalisuse jaoks muidugi hea põhjendus ka, ma olin nimelt teisel pool kanalit (kus vett on küll vähe, aga muda palju). Tehnilise poole pealt juhtus see kõik kaks tundi liiga vara ja pilti ise head ei saanud, aga mind just köitis see venniku ülbus.

2006-08-13

Suvehommik


2006-08-12

Kuu

Vahepealne pikk-pikk paus piltide lisamisel oli tingitud meie pisitütre sünnist, aitäh! Proovin edaspidi jälle regulaarsemalt postitada.